Hotel B&B Rzeszów Centrum, Rzeszów

Drodzy Goście 

Jesteśmy dla WAS otwarci i z przyjemnością powitamy WAS w naszym hotelu 

 

Dokonując rezerwacji wpisz kod BB2019 na naszej stronie i zyskaj wyjątkowy rabat 15 %* 

 

#bezpiecznyhotel

#bezpiecznypobyt 

#razemnajlepiej 

*rabat nie dotyczy pobytów pakietowych 

 

Restaurant Week -Jedzenie dla klimatu

Restaurant Week -Jedzenie dla klimatu

Przyjazd 06-07-2020
Wyjazd 07-07-2020

Drodzy Goście 

Jesteśmy dla WAS otwarci i z przyjemnością powitamy WAS w naszym hotelu 

 

Dokonując rezerwacji wpisz kod BB2019 na naszej stronie i zyskaj wyjątkowy rabat 15 %* 

 

#bezpiecznyhotel

#bezpiecznypobyt 

#razemnajlepiej 

*rabat nie dotyczy pobytów pakietowych 

 

15 czerwca 2020

#JedzenieDlaKlimatu

Pod tym hasłem odbędzie się letnia edycja Restaurant Week, które jest bezpośrednią kontynuacją i rozwinięciem zeszłorocznej ogólnopolskiej kampanii #SzanujJedzenie #KochajJedzenie.

Przygotowaliśmy specjalne, trzydaniowe menu festiwalowe w wersji mięsnej oraz wegetariańskiej, które jest serwowane Gościom w cenie 49 zł razem z festiwalowym koktajlem Martini Fiero. Dodatkowo każdy uczestnik festiwalu otrzyma wode Kroplą Beskidu , oraz tonik KINLEY Bitter Rose.

Rezerwacji miejsc można dokonać poprzez platformę online https://restaurantweek.pl/restaurants/2188-1261-Capella%20Restaurant%20%26%20Lobby%20Lounge?location=8-Rzesz%C3%B3w

Menu A wersja mięsna
1. Szparagi z jajkiem i musem z groszku cukrowego, oliwą i majonezem truskawkowym
2. Kurczak baby z gołąbkiem z kaszy gryczanej, sosem winogronowym, białymi szparagami i brokułami
3. Mus czekoladowy z lodami z wędzonego masła, ciastkiem pistacjowym, masłem orzechowym i malinami

 

Menu B wersja wegetariańska 
1. Szparagi z jajkiem i musem z groszku cukrowego, oliwą i majonezem truskawkowym
2. Pâté z cukinii, z musem z marchwi, sałatką z nowalijek, oliwą i ciastkiem sezamowym
3. Mus czekoladowy z lodami z wędzonego masła, ciastkiem pistacjowym, masłem orzechowym i malinami

 
EKOLOGICZNA edycja Festiwalu to: 
1. promowanie wege menu 
2. brak oleju palmowego w składnikach i recepturach.
3. brak awokado w składnikach i recepturach
4. podawanie koktajlu festiwalowego i innych napoi bez słomek.
5. ograniczenie marnowania żywności poprzez wcześniejszy wybór menu wspólnie ograniczamy marnowanie żywności.

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij